پپسی کولا در سال 1893 در ایالت کارولینای شمالی به دست یک داروساز جوان به نام کالیب برادهام اختراع شد و به دلیل استفاده از آنیزم گوارشی «پپسین» و عصاره دانه های گیاه «کولا» نامش را پپسی کولا گذاشتند. کالیب داروساز جوانی بود که در کارولینای شمالی به تحصیل علم داروسازی می پرداخت و به همین دلیل با مواد شیمیایی و گیاهی و خواص آنها آشنایی زیادی داشت. چند سال بعد از فارغ التحصیلی، داروساز جوان، داروخانه ای در نیوبرن کارولینا تاسیس کرده و روزهایش را در آنجا می گذراند تا اینکه تصمیم گرفت برای گسترش کارش و داشتن مشتریان بیشتر، داروخانه اش را به یک پاتوق تبدیل کرده و کاری کند که مشتریان بیشتری به آنجا سر بزنند. براد آرزویش را با اختراع و تولید نوشیدنی مخصوص غیرالکی جامه عمل پوشاند و نوشیدنی را اختراع کرد که بعدها به یکی از محبوب ترین نوشیدنی های دنیا تبدیل شد. در روزی از روزهای گرم تابستان 1893 بود که این داروساز جوان 26 ساله با آزمایشات مختلف دست به ترکیب یکسری از آبمیوه ها، ادیوه جات و شربت ها زد و در نهایت توانست با فرمولی منحصر به فرد، نوشیدنی مورد نظرش را اختراع کند. این نوشابه حاوی ارزش غذایی محصول در هر 330 میلیلیتر: - انرژی: 116.29 کیلوکالری - قند: 30.66 گرم - نمک: 0.021 گرم - فاقد چربی و اسیدهای چرب ترانس است.